Catering
Vi arrangerer møter, selskaper og leverer catering, alt fra tapas til gourmet middager.
Minimum 10 personer.
Marinerte scampi med quinoa og avokadosalat
Laks tataki med søtpotetsalat, chilimajones og hasselnøtter
Kokos marinert ceviche med tostados
Parmaskinke
Thai kyllingsalat med mango og avokado
Koreanske kjøttboller med yogurtdressing
Kylling yakitori spidd
Oksefilet med ramsløkmajones
Quiche med grønnsaker, feta og rød pesto
Nystekt focaccia & aioli
Pris kr 545,- per person
Skalldyrsalat med kamskjell, scampi og reker
Kokos marinert ceviche med tostados
Utvalg av parmaskinke, oliven og artisjokker
Thai kyllingsalat med mango og avokado
Kylling yakitori spidd
Våruller med chili og koriander saus
Oksefilet med ramsløkmajones
Andebryst med sesamdressing
Brisket sliders
Utvalg av oster
Nystekt focaccia & aioli
Pris kr 645,- per person
Tomat & mozzarella salat
Asparges, asparges bønner og adamamebønner og feta ost
Quiche med grønnsaker, feta og rød pesto
Spicy tempura grønnsaker med avokado salat
Våruller med chili og koriander saus
Poke vegetar salat
Nystekt focaccia & aioli
Pris kr 545,- per person
Ostefat kr 125,-
Vanilje panna cotta Kr 115,-
Sjokolademousse terte med jordbærcoulies Kr 115,-
Solbærmouse dome Kr 145,-
Ostefat kr 145,-
Makroner kr 30,- per stk
FINGERMAT
All maten kommer ferdigpyntet, klar til å spises stående. Enten i beger, som wraps eller som canapee.
Fingermat egner seg til stående selskap og er ment som snacks eller appetitt vekker.
Dette er ikke en fullverdig middag.
Miniumum 10 personer
Bruschetta med trøffelkrem og parmaskinke
Mini quiche med grønnsaker, feta og rød pesto
Kylling yakitori spidd
Crispy and med hoi sin saus
Crispy dumplings med sitrongress dressing
Pris Kr 350,- per person
Blini med løyrom
Bruschetta med trøffelkrem og parmaskinke
Crispy dumplings med sitrongress dressing
Laks tataki med spicy avokadokrem
Skagen skalldyrsrull
Brioche med oksetartar og pepperotkrem
Pris Kr 450,- per person
Bruschetta med trøffelkrem og parmaskinke
Scampi toast
Kylling yakitori spidd
Pannekaker med crispy and og hoi sin saus
Brioche med oksetartar og pepperotkrem
Pris Kr 525,- per person
PINTXOS MENY
Pintxos – uttales pintsjos [ˈpintʃos] – og er små munnfuller, eller bar biter, typisk for Baskerland nord i Spania/sør i Frankrike. Ordet er spansk for flis/pinne/torn,
og refererer til trespydet som maten tres på, slik at den er enkel å spise mens man sitter sammen på bar/pub.
Brisket med calslaw
Scampi croquettes med aioli og lakserogn
Kjøttboller med grillet paprika og chipotle
Lakse tartar med calamansi dressing
Mortadella og mozzarella
Lett grillet tunfisk med avokado
Utvalg av 4 ulike pintxos kr 315,- (4 stk p/p)
Tilleggsbiter
Skalldyrsrull kr 80,
Blini med løyrom kr 95,-
Crustader med skagenrøre Kr 75,-
Crustader med lakserøre Kr 75,-
Tostados med kokos marinert ceviche kr 75,-
Skalldyrsalat med scampi og kamskjell kr 95,-
Poke salat med sushi ris, marinert laks, avokado, mango og granat eple kr 85,-
Ura maki 2 biter kr 65,-
Special maki 2 biter kr 75,-
Mini pizza kr 80,-
Gourmet sliders med cheddar, løk kompott og chipotleaioli kr 95,-
Mini burgere av høyrygg “plane” kr 85,-
Iberico spidd med chillimayo, koriander og sesam 2 stk kr 105,-
Kylling yakitori spidd 2 stk kr 85,-
Pannekaker med crispy and og hoi sin saus kr 75,-
Små våruller 2 stk kr 80,-
Thai kyllingsalat kr 80,-
Gyoza dumplings kr 80,-
Thai indrefilet tataki kr 80,-
Hjemmelaget taco med braisert svinenakke, mango salsa og guacamole kr 95,-
Bao med crispy kylling kr 95,-
Brioche med tuna tartar Kr 95,-
Brioche med lakseartar og crispy purre Kr 80,-
Brioche med oksetartar og pepperotkrem 85,-
Østers med ponzu og lakse rogn Kr 95,-
Brioche med Wagyu og kaviar Kr 175,-
Nystekt focaccia & aioli kr 40,-
Vegetar fingermat meny
Tomat & mozzarella
Vegetar makirull
Quiche med grønnsaker, feta og rød pesto
Asiatisk pannekake med spicy tempura grønnsaker
Små våruller med chilli og koriander saus
Poke vegetarsalat
Kr 450,- per person
Sjokolademousse med friske bær kr 75,-
Mango panna cotta med friske bær kr 75,-
Makroner kr 30,-
Sjokoladetrøfler, 2 stk kr 50,-
MINIMUM 10 PERSONER
Ossobuco med Gremolata
Italiensk gryterett med braiserte oppskårede kalveskanker.
Serveres med ovnsbakte poteter
Pris Kr 395,- per person
Coq au vin
Fransk kyllinggryte med sopp, løk, bacon og diverse urter som braiseres i rødvin.
Serveres med ovnsbakte poteter
Pris Kr 295,- per person
Boeuf bourguignone
Klassisk gryterett med oksekjøtt, sopp, løk og bacon.
Serveres med ovnsbakte poteter
Pris Kr 345,- per person
Lammeskank
Langtidsstekt i ovn med rotgrønnsaker og sopp.
Serveres med ovnsbakte poteter
Pris Kr 395,- per person
Indrefilet av okse
med pastinakkrem, sesongens grønnsaker, ovnsbakte poteter og rødvinsaus.
Pris Kr 455,- per person
Kremet fiskesuppe med masse godt i
Pris Kr 255,- per person
Kremet skalldyrsuppe med masse godt i
Pris Kr 295,- per person
Ekstra
Brød & aioli Kr 40,-
SELSKAPSMENYER
MINIMUM 10 PERSONER.
Dette er et utvalg av forskjellige retter vi kan servere.
Dere kan selvfølgelig bytte ut og plusse på retter som dere selv ønsker.
Vi lager kun en meny til samme selskap.
Vi tar selvfølgelig hensyn til enkelttilfeller som allergier, religion etc.
Meny 1
Lakse tataki med teriyaki og pepperrotkrem.
Indrefilet av okse med pastinakkrem, sesongens grønnsaker, crispy potet millefeuille og timiansjy.
Jordbærmousse Dome med jordbær og bringebær salat.
Pris kr 715,- per person
Meny 2
Røkt kalve tartar med dijonsennepkrem, lotus rot og konfitert vakteleggeplomme.
Langtidsbakt kveite filet med brokolini, pastinakkchips kremet hvitvinsaus med ramsløks olje og lakserogn.
Sjokolademousse & hasselnøttkrem med jordbær kompott og marengs.
Pris kr 715,- per person
Meny 3
Langtidsbakt Hardangerørret med Parisersaus.
Andebryst med gulrot og ingefær purre, små gullerøtter og mandarinsaus.
Appelsin og blodappelsin carpaccio med yoghurt panna cotta.
Pris kr 745,- per person
Meny 4
Grillet sjøkreps med sjøkreps ravioli med calamansi beurre blanc.
Reinsdyrfilet med økologiske gulrøtter, pastinakk krem, grønnkål, jordskokk chips og skogsbær sjy.
Utvalg av norske oster.
Ingefær creme brulee.
Pris kr 895,- per person
Meny 5
Skalldyrs salat med brioche og pasjonsfruktemulsjon.
45C laks med svart hvitløk og fennikelpurée og kremet safransaus.
Filet av kalv med pastinakk krem, grillet minigrønnsaker, potetmilfoy og
rødvinsreduksjon.
Utvalg av oster med portvin og rosinkompott og rugbrødkjeks.
Vanilje panna cotta krem med jordbærkompott og marengs.
Pris kr 1095,- per person
***
Leie av kokk på stedet kr 4000,- eks mva
Anbefaler 2 kokker for 20 personer eller flere.
Leie av servitører kr 475,- eks mva per time, minimum 6 timer.
1 time for kjøring.
Antall bestilte kuverter kan justeres frem til klokken 12.00 4 dager før.
Avbestilling senest kl 1200 3 dager før,
etter det kreves 35% av antatt total sum.
Ostefat
Vanilje panna cotta med friske bær
Crème Brûlé med friske bær
Valrhona Sjokolademousse terte
Hvit sjokolademouse terte
Solbærmouse dome
Makroner